Wil jij een mini kerst pakketje winnen? Klik dan snel hier!

woensdag 15 juni 2011

Welkom bij Boeken van vroeger & nu!

Stel je voor Je zit al zo'n anderhalf jaar op je opleiding en tot 7 weken geleden hebben we nooit echt goede Nederlandse les gehad. Tot dat we afgelopen april weer van stage kwamen en een nieuwe Nederlandse leraar kregen, iemand die eerst de inburgerings stuff deed. Niks mis mee natuurlijk maar goed daar gaat het niet over. Sinds we de nieuwe leraar hebben moeten we opeens in de les ook echt opdrachten maken en hebben we zelfs een keer een dictee gehad. Natuurlijk deden we hiervoor ook wel eens wat met Nederlands maar eigenlijk minder dan we nu doen.

Vandaag hadden we weer Nederlands, op naar een nieuwe opdracht. Ik dacht eigenlijk dat we door gingen met de vorige opdracht, namelijk een klein verslagje schrijven over een filmpje wat we te zien krijgen. Nee we kregen een hele andere opdracht namelijk een lees-Autobiografie te schrijven, een verslag over de boeken en andere dingen die je las vanaf vijf jaar. Verdeeld in tijdperken van steeds vijf jaar tot het nu. Leuk dacht ik meteen! Zo kwam snel het idee om hier een blog over te schrijven. Boeken van vroeger en boeken van nu, maar natuurlijk ook over andere media. Want je leest immers elke dag!

Zo werdt al snel Boeken van vroeger & nu geboren. Een blog vol met boeken van vroeger maar natuurlijk ook van het nu! Naast dit zullen er ook revieuws komen, boeken van vroeger die jullie lazen en noem maar op. Eens in de zoveel tijd zal ik een oproepje plaatsen op de site of twitter zodat jullie ook mee kunnen werken aan de inhoud, natuurlijk mag je ook zelf mailen met tips en verhalen over boeken/tijdschriften die je vroeg las, maar ook over het nu.

Voor nu wil ik iedereen veel plezier wensen op Boeken van vroeger & nu en hoopelijk mag ik je binnenkort verwelkomen op en wat meer gevulde blog!

Liefs,
Laura

3 opmerkingen: